Kom genieten in Markelo...

Bungalow E030

  • Luxe riante bungalow (E030) volop privacy
  • Max. 4 personen

Geniet van een prachtig uitzicht vanuit de ruime woonkamer of vanaf het terras. De grote zonnige tuin biedt een maximum aan privacy en heeft 2 gezellige terassen. Deze bungalow is geschikt voor max. 4 personen en is van alle gemakken voorzien. Er zijn 2 parkeerplaatsen bij de bungalow.

Een ruime woonkamer welke gezellig is ingericht met een luxe open keuken, voorzien van combi-magnetron/oven, keramische kookplaat en vaatwasser. Op de benedenverdieping bevindt zich 1 slaapkamer, met 2 pers. bed. Tevens is de slaapkamer voorzien van een flatscreen tv. Tevens is er beneden een ruime badkamer met douche en toilet, ook is er een wasmachine aanwezig. 

Op de bovenverdieping een royale slaapkamer met 2 pers. bed en een ruimte met droogmolen.

Huisdieren niet toegestaan.

Bel of mail ons voor de actuele beschikbaarheid of.....reserveer direct online, u hoeft dan geen reserveringskosten te betalen!

Wij brengen per gereserveerde woning een borg in rekening van 50 euro die u na controle van de woning, indien deze netjes is achtergelaten, krijgt teruggestort op uw bank- of girorekening. Speciale perioden zijn excl. bijkomende kosten.

Beschikbaarheid

Legenda Vandaag Geselecteerd Aankomst Arrangement Niet beschikbaar