Kom genieten in Markelo...

Uw vakantie begint hier

Actueel nieuws

Te huur voor langere periode

herikerhof.jpgwoensdag 04 december 2019 6 persoons luxe bungalow Herikerhof lees verder

Nieuws! Camperplaatsen op Hessenheem

donderdag 23 mei 2019 We hebben een aantal prachtige nieuwe camperplekken gecreëerd op ons nieuwe camperveld. U staat heerlijk vrij op een grasveld omringd door bomen op een ruime plek met alle voorzieningen bij de hand. De toegangspaden zijn verhard waardoor u er gemakkelijk heen rijdt en uw camper parkeert, ook zijn de camperplekken geschikt voor grote campers (tot 15m) lees verder

Actie! Korting op een heerlijk 3-gangen diner bij uw reservering!

bistro.jpgwoensdag 07 november 2018 Boek nu uw vakantie of korte break op Buitencentrum Hessenheem. lees verder

Speciale aanbieding luxe lodges

Lodge buitenaanzicht HR.jpgwoensdag 07 november 2018 2 overnachtingen in een luxe 2-persoons lodge
voor slechts € 150,00 per accommodatie exclusief service-/schoonmaakkosten (30 euro per lodge) en exclusief toeristenbelasting. lees verder

Nieuw op Buitencentrum Hessenheem! Buuf & Buur

Buuf & Buur is gevestigd op het mooie Buitencentrum Hessenheem

Met ingang van oktober 2019 tot en met maart 2020 is Buuf&Buur gesloten! Wel kunt u bij ons uw feestje geven, neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op!

Het bestellen van broodjes is 365 dagen per jaar mogelijk! Wij bezorgen de broodjes vers bij u aan de deur (alleen op bestelling)

Bij ons kunt u heerlijk lunchen, ook kunt u terecht voor snacks (ook afhaal), een lekker ijsje, een fris drankje, lekker  wijntje/biertje of een heerlijk kopje koffie of cappucino, en dat allemaal tegen een uiterst bescheiden prijs, zie onze menukaart. De gerechten worden vers bereid in onze open keuken.

De sfeer bij Buuf & Buur is huiselijk en gezellig. Ook hebben wij een gezellig zitje bij onze houtkachel. De ruimte is sfeervol ingericht waardoor er een breed publiek wordt aangetrokken van jong tot oud! Ook zijn er leuke speelmogelijkheden voor kinderen.
 
Bij mooi weer kunt u ook van het ruime terras gebruikmaken, en genieten van de bosrijke omgeving.

Ook bieden wij de mogelijkheid een verzorgd ontbijt te bestellen. Dat is pas echt vakantie! Er is ook een mogelijkheid broodjes af te halen/ te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden, buiten de openingstijden van buuf& buur kunt u uw bestelling doorgeven op de receptie.

Uiteraard is buuf & buur bij uitstek de geschikte locatie voor uw feestje of partijtje, vraag ons naar de mogelijkheden.

Graag tot binnenkort bij Buuf & Buur

Met gastvrije groet,

Daphne Kool 

Volg en like ons op https://www.facebook.com/buufenbuurmarkelo/