Tennisbanen

Het tennispark van MTV’65 bestaat naast een vijftal gravelbanen eveneens uit een clubhuis met kantine, kleedkamers en een groot terras. Daarnaast staat op het park ook een tennishal met drie tennisbanen.

Baan huren

Bij de receptie kunt u informeren naar het huren van een baan. Dit kan van April tot de herfstvakantie. Tevens kunt u bij de receptie rackets en tennisballen lenen.

Dsc 9760

Attractiepark Hellendoorn

Verscholen in de prachtige bossen ligt het gezelligste familiepretpark van Nederland; Avonturenpark Hellendoorn! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort.

Avonturenpark Hellendoorn biedt 30 topattracties voor de hele familie, met dit seizoen een aantal primeurs! Voor de nodige waterpret combineren bezoekers in de zomer hun bezoek met een bezoek aan het Aquaventura Slidepark. Traditiegetrouw wordt het seizoen in oktober afgesloten met het griezelige Heksendoorn en voor de echte durfals met Screams. Laat je verrassen door de attracties, shows en evenementen in Avonturenpark Hellendoorn!

Hellendoorn

Kanovaren

Mölke Activiteiten is gelegen aan het riviertje De Regge. De beste manier om De Regge en haar directe omgeving te ontdekken, is natuurlijk per kano. In 1- of 2-persoons kajaks of 3-persoons Canadese kano’s deins je op het riviertje en maak je een onvergetelijke tocht door de omgeving. Onderweg doorkruis je een verrassend landschap en peddel je door verschillende dorpen en gehuchten, zoals Rijssen met haar Pelmolen.

Wanneer je terugkeert, vaar je op hetzelfde riviertje, maar het zal je verbazen hoe anders De Regge er dan weer uitziet. De omgeving is namelijk zeer gevarieerd en je zult bij elke blik iets nieuws ontdekken. Bovendien is een kanotocht de ideale manier voor kleine en grote groepen om een leuke en actieve dag te beleven.

Kanovaren

Zwembad

Kom lekker zwemmen in het nieuwgebouwde zwembad in Markelo. Binnen zwemmen, buiten zwemmen, van de lange glijbaan glijden, maak een hoge sprong. Het kan allemaal. Leuk in de zomer maar ook veel plezier tijdens een regenachtige en koude dag!

Zwembad markelo

Hof van Eckberge in Eibergen

Belevingspark – Dierentuin – Restaurant – Adventure Golf

Ons 25.000m² grote belevingspark bestaat uit verschillende onderdelen. Je kunt er binnen spelen, buiten spelen, met water spelen, bowlen, lasergamen en snoezelen. Voor elk wat wils!

Ontdek 'Campo de Golf', onze 18 holes tellende Adventure Golfbaan! Waan je in Cuba en speel op de meest uitdagende banen tussen hindernissen, gekke vormen en volop zomerse aankleding. En ook nog eens volledig rolstoeltoegankelijk!

In onze binnenspeeltuin zijn verschillende klimstructuren te vinden. Urenlang speelplezier op glijbanen, trampolines, een doolhof en met grote legoblokken! Ouders hebben uiteraard uitzicht op de kinderen en nemen plaats in luxe fauteuils! Buiten vind je een uitgebreide collectie aan speelfaciliteiten. Een airtrampoline, houten speeltoestellen, schommels, een grote kabelbaan en nog veel meer! Ook bij hoge temperaturen biedt Hof van Eckberge verkoeling! In onze waterspeeltuin, neveltuin en zandwaterspeelplek is afkoelen snel geregeld! Er zijn voldoende schaduwplekken én voor een ijsje of gekoelde drank kun je terecht op ons terras.

Kijk voor alle informatie op www.hofvaneckberge.nl, ook voor het boeken van onze all inclusive arrangementen!

Hof van eckberge adventuregolf reserveren 1

Kartingbaan Nijverdal

Wilt u onvergetelijk karten? Kom dan naar Kartplaza Actionworld! Wij beschikken namelijk over een van de langste kartbanen van Europa met een lengte van ruim 825 meter.

Extra snelheid met 270 cc karts

Iedere heat wordt standaard verreden met 270 cc karts. Het beste van het beste, want met de anti-whiplashstoelen, rolbeugels, stuurbekrachtiging en veiligheidsgordels zijn dit ook nog eens de veiligste karts van Nederland! Daarbij rijden de karts op propaangas. Dit zorgt voor een schonere lucht zonder de geur van benzine en weinig tot geen CO uitstoot!

Karting nijverdal