Buuf & Buur

U kunt bij Buuf & Buur terecht voor patat & snacks, softijs, koffie en nog veel meer!

In de vakanties zijn wij dagelijks geopend. In het voor- en naseizoen zijn wij op vrijdag en maandag geopend van 16.00 tot 20.00 uur, en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 20.00 uur.

U kan van april t/m de herfstvakantie nu ook een ''Breakfast box'' bestellen bij Buuf en Buur.

Deze bevat diverse luxe broodjes, vleeswaren, Hollandse kaas, assortiment zoet broodbeleg, koffie of thee, verse jus d'orange, roomboter, gekookt ei, vers seizoensfruit of zuivelhoeve boer'n yoghurt

De kosten zijn €25,- voor 2 personen.

Zwembad

Op ons park is een openluchtzwembad met apart kinderbad. Geopend van mei tot september, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Tevens is er direct aan de overzijde van het park een groot gemeentelijk zwembad (overdekt en openlucht). Deze is het gehele jaar geopend.

Voor culinaire ontspanning kunt u uitstekend terecht bij Bistro de Loep! De bistro op het terrein van Hessenheem.

Meer info
De loep

Wifi

De vakantiehuizen die wij verhuren zijn voorzien van Wi-Fi. U krijgt bij aankomst de inloggegevens mee. Er is ook Wi-Fi aanwezig bij de camperplaatsen en kampeerplaatsen. Als u een camper- of kampeerplaats reserveert, geven wij u ook de inloggegevens mee. Houdt er rekening mee dat het Wi-Fi voor recreatief gebruik is, het is dus niet de bedoeling om bijvoorbeeld grote bestanden (zoals films) te downloaden.

Fietsverhuur

Wij verhuren stadsfietsen en elektrische fietsen. U kunt bij ons ook mountainbikes, tandems, bakfietsen, kinderzitjes etc. huren. Gelieve deze minimaal een dag van te voren te reserveren. Voor alle informatie kunt u contact opnemen met onze receptie.