Acties & Evenementen

In de omgeving van Markelo is genoeg te doen! Zo kunt u bijvoorbeeld lekker een dagje erop uit in Avonturenpark Hellendoorn. Avonturenpark Hellendoorn biedt 30 topattracties voor de hele familie, met dit seizoen een aantal primeurs! Voor de nodige waterpret combineren bezoekers in de zomer hun bezoek met een bezoek aan het Aquaventura Slidepark

Ook kunt u naar het Mölke. Dit is gelegen aan het riviertje de Regge. De beste manier om De Regge en haar directe omgeving te ontdekken, is natuurlijk per kano. In 1- of 2-persoons kajaks of 3-persoons Canadese kano’s deins je op het riviertje en maak je een onvergetelijke tocht door de omgeving. Onderweg doorkruis je een verrassend landschap en peddel je door verschillende dorpen en gehuchten, zoals Rijssen met haar Pelmolen.

Kom lekker zwemmen in het nieuwgebouwde zwembad in Markelo, deze bevindt zich tegenover ons park. Binnen zwemmen, buiten zwemmen, van de lange glijbaan glijden, maak een hoge sprong. Het kan allemaal. Leuk in de zomer maar ook veel plezier tijdens een regenachtige en koude dag! Ook is er een tennisbaan tegenover ons park. Op de receptie kunt u per uur een tennisbaan huren, wij hebben ook rackets en tennisballen.

Wilt u onvergetelijk karten? Kom dan naar Kartplaza Actionworld! Zij beschikken namelijk over een van de langste kartbanen van Europa met een lengte van ruim 825 meter.

Hellendoorn