E-Bike arrangement

Reserveer één van onze Hessenheem lodges en maak tijdens uw verblijf in Markelo gebruik van een e-bike.
Geen gedoe met het meenemen van eigen fietsen, de fietsendrager installeren etc.!

Bij aankomst kunt u direct uw e-bike ophalen bij de receptie. Wij geven u ook een aantal mooie fietsroutes mee, zodat u de prachtige omgeving van Markelo en Twente direct kunt gaan ontdekken!

Neem contact op
Cortina elektrisch

Shop & Geniet

Een ontspannen verblijf op Buitencentrum Hessenheem in een luxe lodge met infraroodsauna en stoomcabine, de mooiste mode bij Roetgerink en het lekkerste eten bij Brasserie R-1854... Hét perfecte uitje voor twee!

Geniet van de rust, ruimte en Twentse gezelligheid, en ga een dag shoppen bij Roetgerink Mode en Schoenen. Al sinds 1854 een gerenommeerde naam in onze regio. De winkel is maar liefst 6.500m2 groot, álle ruimte dus! Daarbij verkoopt de store ruim 350 merken voor dames, heren en kinderen.

Worse

Mountainbike Arrangement

Wist u dat de MTB route van Markelo in de landelijke top 10 staat als mooiste route?

Wanneer je de grote televisietoren ziet, dan weet je: ik ben in de buurt van Markelo. In het afwisselende gebied rond Markelo rijd je onder andere over de Herikerberg, langs de Hulpe, over de Markeloseberg en de Kattenberg.

In de omgeving van het dorp in Zuid-Twente vind je veel glooiende heuvels. Die zorgen voor mooie uitzichten. Markelo heeft zelfs een heuse berg van wel veertig meter hoog, de Markelose Berg.

Aard van de MTB route

MTB route Markelo is een 32 kilometer lange route. De route is geschikt voor iedere mountainbiker. Voor de route is ongeveer 8 kilometer singletracks aangelegd.

Lees meer