Vakantiepark Hessenheem

Een Hartelijk Welkom in Markelo

Ontdek Bungalowpark Markelo, gelegen in de schilderachtige omgeving van Twente. Dit park combineert de natuurlijke schoonheid van Overijssel met de luxe en comfort van een eersteklas bungalowpark, ideaal voor diegenen die ontspanning zoeken in een prachtige omgeving.

Vier Seizoenen Vol Beleving

Bungalowpark Markelo verwelkomt u het hele jaar door. Elk seizoen onthult een nieuw facet van Twente’s charme, van de lente vol bloesems tot de met sneeuw bedekte rust van de winter. Elk bezoek brengt een unieke ervaring met zich mee, waardoor u steeds opnieuw de schoonheid van de regio kunt ontdekken.

Luxe Accommodaties voor Elk Gezelschap

Ons bungalowpark biedt een verscheidenheid aan accommodaties, ontworpen voor comfort en stijl. Kies uit een reeks moderne en goed uitgeruste bungalows, variërend van intieme 2-persoons vakantiehuisjes tot ruime 4-persoons stenen bosvilla’s. Elke bungalow is voorzien van moderne gemakken zoals volledige keukens, comfortabele woonruimtes, en toegang tot high-speed internet, wat uw verblijf zowel ontspannend als functioneel maakt.

Activiteiten en Recreatie

Bungalowpark Markelo biedt iets voor iedereen. Geniet van de buitenlucht met activiteiten zoals fietsen en wandelen langs de vele routes die het park omringen. Voor de sportliefhebbers zijn er tennisbanen en zwemfaciliteiten, terwijl avonturiers zich kunnen wagen aan kanovaren op de nabijgelegen wateren.

S046 schut bz

Culturele Verrijking

Dompel uzelf onder in de rijke cultuur van de regio met bezoeken aan lokale kastelen zoals Kasteel Weldam, of verken de historische molens en markten van Markelo. Het bungalowpark ligt ook nabij diverse culturele festiviteiten en evenementen die door het jaar heen plaatsvinden, waardoor u de lokale tradities en gastvrijheid kunt ervaren.

Uw Tweede Thuis

In Bungalowpark Markelo begrijpen we dat comfort gelijk staat aan een onvergetelijk verblijf. Daarom streven we ernaar om elk aspect van uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Of u nu op zoek bent naar een vredige retreat of een actieve vakantie, ons park biedt de perfecte achtergrond.

Bezoek Ons

Bent u klaar om te genieten van de pracht en praal van Markelo? Bezoek onze website voor meer informatie, bekijk onze diverse accommodaties, en plan uw verblijf in Bungalowpark Markelo. Neem contact met ons op of kom langs; wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en een onvergetelijke vakantie te bieden.

Woonkamer c51 vanaf keuken