Vakantiepark Hessenheem

Welkom in het Schilderachtige Hessenheem

Ontdek Vakantiepark Hessenheem, een prachtige bestemming verscholen in de weelderige landschappen van Markelo, Twente. Dit park biedt een rustige toevluchtsoord voor diegenen die de dagelijkse drukte willen ontsnappen en zoeken naar ontspanning midden in de natuur.

Geniet van Elk Seizoen in Twente

Vakantiepark Hessenheem is het gehele jaar door geopend en biedt bezoekers de kans om de unieke schoonheid van elk seizoen te ervaren. Of u nu de ontluikende natuur in de lente wilt bewonderen, verkoeling zoekt in ons buitenzwembad tijdens de zomer, geniet van de kleurrijke herfsttaferelen, of de rustige, verstilde winterlandschappen waardeert, Hessenheem heeft elk seizoen iets bijzonders te bieden.

Comfortabele en Luxe Accommodaties

Ons park beschikt over een breed scala aan accommodaties die aan elke behoefte voldoen. Kies uit luxe safari lodges, moderne chalets en ruime stenen bosvilla’s, elk ingericht met aandacht voor comfort en stijl. Voor degenen die een unieke ervaring zoeken, bieden onze welness lodges extra ontspanningsmogelijkheden zoals sauna's en jacuzzi's.

Activiteiten voor Iedereen

Bij Vakantiepark Hessenheem zult u zich nooit vervelen. Voor de actieve vakantieganger zijn er uitgebreide mogelijkheden om te tennissen, fietsen, en wandelen in de omringende natuur. Kinderen kunnen zich vermaken in het zwembad of op de speelplaatsen, terwijl volwassenen genieten van de rust en de natuur.

Terras

Duurzaam en Bewust

Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen bij Vakantiepark Hessenheem. We zetten ons in om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door gebruik te maken van groene technologieën en duurzame praktijken. Ons park is ontworpen om harmonieus in het landschap op te gaan en we moedigen gasten aan om onze inspanningen voor het behoud van de natuur te ondersteunen.

Verken de Charme van Markelo

Markelo is rijk aan cultuur en historie, met nabijgelegen kastelen, molens en musea. Ontdek de lokale tradities en geniet van de Twentse gastvrijheid die Vakantiepark Hessenheem omringt.

Plan Uw Bezoek

Bent u klaar om de natuurlijke schoonheid en rust van Twente te ervaren? Bezoek onze website voor meer informatie over Vakantiepark Hessenheem, bekijk onze accommodaties, en boek uw volgende onvergetelijke vakantie. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en een heerlijke ervaring in de natuur te bieden.

V006 woonkamer kamer