Vakantiepark Hessenheem

Een Dynamische Ontsnapping in het Hart van Overijssel

Voor de avontuurzoekers en natuurliefhebbers biedt Vakantiepark Hessenheem in Markelo, Overijssel, een perfecte basis voor een actieve vakantie vol ontdekkingen en sportieve activiteiten. Gelegen in een van de meest schilderachtige regio's van Nederland, combineert dit vakantiepark comfortabele accommodatie met gemakkelijke toegang tot een breed scala aan outdoor activiteiten.

Ontdek de Diversiteit van Overijssel

Overijssel is een paradijs voor actieve vakantiegangers. Vanuit Vakantiepark Hessenheem kunt u deelnemen aan een verscheidenheid aan activiteiten:

  • Fietsen: Ontdek de uitgestrekte fietspaden die u langs historische steden, rivieren en door charmante dorpen leiden.
  • Wandelen: Trek de natuur in op een van de vele wandelroutes door de bossen, heidevelden, en natuurgebieden zoals de Sallandse Heuvelrug.
  • Watersport: Beleef plezier op het water in de Weerribben-Wieden, waar u kunt kajakken, kanoën en stand-up paddleboarden in een van Europa's mooiste wetlands.

Actieve Faciliteiten op het Park

Bij Vakantiepark Hessenheem zelf vindt u uitstekende faciliteiten die uw actieve vakantie ondersteunen:

  • Zwembad: Neem een verfrissende duik in het zwembad na een actieve dag.
  • Tennisbanen: Sla een balletje op een van de beschikbare tennisbanen.
  • Fietsverhuur: Huur een fiets rechtstreeks bij het park en begin aan uw avontuurlijke ontdekkingstocht.

Accommodaties die Energie Geven

Na een dag vol activiteiten kunt u ontspannen in uw eigen comfortabele chalet, lodge of bungalow, elk uitgerust met moderne voorzieningen. Kies een accommodatie met voldoende ruimte om te ontspannen en geniet van de rustige, natuurlijke omgeving die het park te bieden heeft.

Hessenheem Fotografie 44

Culturele en Natuurlijke Rijkdom

Maak uw actieve vakantie compleet door de culturele schatten van Overijssel te verkennen. Bezoek de historische steden zoals Zwolle en Deventer, waar musea, kunstgalerijen en monumentale gebouwen u uitnodigen om meer te leren over de rijke geschiedenis van de regio.

Plan Uw Actieve Vakantie in Overijssel

Bent u klaar om Overijssel actief te verkennen vanuit Vakantiepark Hessenheem? Bezoek onze website voor meer informatie over de activiteiten, bekijk de verschillende soorten accommodaties, en boek uw verblijf. Of u nu houdt van fietsen, wandelen, of watersporten, Vakantiepark Hessenheem is uw startpunt voor een onvergetelijke actieve vakantie in de prachtige natuur van Overijssel.

Hessenheem 104