Vakantiepark Hessenheem

Ontdek de Actieve Kanten van Twente

Plan uw volgende vakantie naar Vakantiepark Hessenheem in Markelo, een ideale bestemming voor liefhebbers van actieve ontspanning in het prachtige Twente. Dit uitgestrekte vakantiepark biedt een schat aan mogelijkheden om uw vakantie zowel energiek als ontspannend te maken, omgeven door de natuurlijke schoonheid van Overijssel.

Een Breed Aanbod aan Outdoor Activiteiten

Bij Vakantiepark Hessenheem hoeft u niet stil te zitten. De omgeving leent zich perfect voor diverse outdoor activiteiten. Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen op de vele paden die door de schilderachtige landschappen slingeren. Met speciaal uitgestippelde routes direct vanaf het park, is dit de perfecte plek om Twente op twee wielen of te voet te verkennen.

Tennis en Zwemmen voor de Sportliefhebbers

Voor de sportieve vakantieganger biedt Vakantiepark Hessenheem uitstekende faciliteiten, waaronder tennisbanen waar u een balletje kunt slaan in de frisse buitenlucht. Daarnaast is er een buitenzwembad waar u op warme dagen een verfrissende duik kunt nemen of wat baantjes kunt trekken.

Accommodaties voor Elke Voorkeur

Na een dag vol activiteiten biedt Vakantiepark Hessenheem een verscheidenheid aan accommodaties waar u heerlijk kunt ontspannen. Of u nu kiest voor een luxe safari lodge, een comfortabel chalet, of een ruime stenen bosvilla, elke optie is voorzien van moderne gemakken die uw verblijf extra aangenaam maken. Voor degenen die echt willen uitpakken, zijn er wellness lodges beschikbaar met faciliteiten zoals een sauna of jacuzzi.

Hessenheem Fotografie 44

Duurzaamheid en Natuur

Duurzaamheid is een kernwaarde bij Vakantiepark Hessenheem. Het park is ontworpen om zo min mogelijk impact op de omgeving te hebben en stimuleert gasten om tijdens hun verblijf milieubewuste keuzes te maken. Dit draagt bij aan een gezonde en duurzame vakantieomgeving voor iedereen.

Ontdek Twente vanuit Hessenheem

Vakantiepark Hessenheem dient als uw perfecte basis om de rijke cultuur en historie van Twente te ontdekken. Bezoek lokale kastelen, geniet van traditionele Twentse gastvrijheid en ervaar de unieke evenementen die de regio te bieden heeft.

Plan Uw Actieve Vakantie

Bent u klaar om actief te ontspannen in een van de mooiste delen van Nederland? Bezoek onze website, ontdek de mogelijkheden die Vakantiepark Hessenheem biedt, en reserveer uw plek voor een onvergetelijke actieve vakantie. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en te zorgen dat u een fantastische tijd heeft in Twente!

Hessenheem 104